Select Page

Política de privadesa

Quines dades personals recollim i per què

A fri-ideas tractem la informació que ens faciliteu per tal de prestar-vos el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que poguessin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recollides.  Vostè té dret a obtenir informació sobre si a fri-ideas estem tractant les seves dades personals, per la qual cosa pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant fri-ideas, carrer de la colònia oller, 11, 08195 sant cugat del vallès oa l’adreça de correu electrònic info@fri-ideas.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut plena satisfacció en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.

Formularis de contacte

A aquest lloc els formularis només recullen dades qüalificades “d’escàs risc” segons la AEPD i sempre solicitem el l’acceptació de la nostra política de privacitat i el vostre consentiment per a futures comunicacions per part nostra.

Galetes

A aquest lloc web només utilitzem cookies “necessàries”, que ajuden a fer els llocs web més accessibles i permeten les funcions bàsiques com la navegació o l’accés a les àrees segures del lloc web. El lloc web no pot funcionar sense aquestes cookies. Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Amb qui compartim les vostres dades

Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Quant de temps retenim les dades

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Només recullen dades qüalificades “d’escàs risc” segons la AEPD.
Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari).

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer amb les vostres dades, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Informació de contacte

FRI-IDEAS,
NIF. 35094510Y
C/Colònia Oller, 11
08195 Sant Cugat del Vallès
info@fri-ideas.com
tel. +34 629724410